Vara asta m-am intors in timp si m-am simtit un personaj din Ciresarii in Tara lui Andrei. Am copilarit alaturi de copii din toata tara. Ne-am jucat, am invatat si mai ales ne-am facut multi prieteni. Am fost acceptati pe loc intr-o echipa care ne-a facut sa ne simtim ca facem parte din ea de cand lumea, fara sa tina cont de diferentele de limba, varsta sau distanta. Minunata ideea in jurul careia e conceputa tabara, de Fun Science impletita cu ecologia si protejarea planetei. Si nu doar ideea e mareata, dar e si bine realizata de un grup de oameni pasionati de ceea ce fac si care pun pe primul plan copiii. Nu m-as fi asteptat la asta, tinand cont ca majoritatea sunt foarte tineri dar am avut ocazia sa ii vad pe fiecare in parte cum reusesc sa se faca intelesi si iubiti de fiecare copil in parte.

Tara lui Andrei - Fun Science

Tara lui Andrei - Fun Science

Am plecat in tabara cu ceva indoieli, convinsa ca Mara si Andrei nu vor face fata, pentru ca sunt prea mici, si toate indoielile s-au spulberat cand am ajuns si copiii au devenit un soi de mascota si nimic nu se facea fara sa fie si ei de fata. Am invatat in tabara, alaturi de intreaga echipa Rosie – Pirosii, cum sa-ti evaluezi corect resursele si sa transformi ceva ce poate parea dezavantaj in formula salvatoare ce te duce catre sucees.

Tara lui Andrei - activitati

Tara lui Andrei - activitati

Astfel Andrei, care putea incetini echipa pe drum, a fost cel care putea sa descopere cristalul din spatele panzei de paianjen, fiind cel mai mic si care putea fi asftel transportat usor pe brate de toata echipa, pentru a nu atinge panza de paianjen. Asta fiind doar una din invatamintele cu care am ramas din tabara.

Andrei in Tara lui Andrei

Andrei in Tara lui Andrei

Foarte greu sa aleg cateva poze, toate-mi sunt dragi si fiecare imi starneste amintiri, nici n-am plecat din tabara si deja o astept pe urmatoarea, care nu ma indoiesc ca va fi cel putin pe masura acesteia. Trebuie insa sa pun doar cateva poze si cateva filmulete incarcate de Dan, tinand cont si de conexiunea limitata la net, dar ma revansez eu pe facebook 🙂

Poze

Tara lui Andrei - activitati

Tara lui Andrei - activitati


Tara lui Andrei - Fun Science - Pirosii

Tara lui Andrei - Fun Science - Pirosii


Stirile copiilor - in iglu

Stirile copiilor - in iglu


Andrei in Tara lui Andrei

Andrei in Tara lui Andrei


PiRosii la final

PiRosii la final

Filme

taguri, , , , ,

  2 Comentarii


   

 • De ce Țara lui Andrei este un proiect bun a comentat...


  […] globală, despre poluare, despre gunoaie, despre energii alternative. Au și lucrat cu niște oameni extraordinari.Sunt fan Țara lui Andrei și susțin cu drag proiectele de acest gen. Numai să existe AKPC_IDS […]


 •  

 • Cursuri de joaca pentru copii | Lila a comentat...


  […] Voluntar in Tara lui Andrei […]

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.