0002

Vara aceasta nu am tinut cont foarte mult de listele de lecturi suplimentare primite la scoala. Andrei (8 ani) citise Vrajitorul din Oz, Micutul Nicolas si O vrajitoare ingrozitoare in timpul scolii. In vacanta a inceput cu Frank Einstein si motorul cu antimaterie, pentru ca-i povestise Mara despre ea si li s-a parut foarte amuzanta, apoi Emil si detectivii si Marele urias prietenos Roald Dahl. Asteapta la rand Charlie si fabrica de ciocolata si Charlie si marele ascensor de sticla, insa va trebui sa ne ocupam si de lista de la scoala, cu Alice in Tara minunilor, Cuore inima de copil, Gavroche si Cosette, Colt alb si Cartile junglei. Nu stiu daca va apuca sa le termine pe toate, m-am bucurat ca citeste, am cautat sa-i gasesc unele amuzante care sa-l atraga si o sa dam noi de cap si listei obligatorii.

Mara (12 ani) a inceput cu George in cautare de comori prin cosmos, Frank Einstein si motorul cu antimaterie, Zece negri mititei, Coraline, Fantoma din Canterville, Grammaton, Emil si detectivii, Punci cu porunci. S-a distrat cu Gulii verzi in tara pisicilor.  Asteapta pe lista de la scoala Ivanhoe  – Walter Scott, Cum sa imblanzesti o bicicleta, Bijuteria Guy de Maupassant, Ispravile lui Degetel si ale altora ca el – Serban Toarta, Poveste cu un gand stranutat Laura Grunberg.

Ne luptam si cu teme de vacanta, timp sa fie sa ne putem ocupa de toate. Daca aveti recomandari de carti pentru copii raman recunoscatoare!

taguri, , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.