Aveam de mai mult timp in plan constructia unei scene pentru teatru de marionete, de la Frumoasa din Padurea Adormita – Teatru de balet – Joc interactiv 3D (una dintre cele mai frumoase carti joc pentru copii), dar, dupa ce am vazut cum se construieste si la Art Atack copiii mei s-au hotarat, si-au cautat ustensilele asa ca nu am mai putut face altceva decat sa-i ajut. Am folosit o cutie de carton, hartie colorata, desene cu personaje din Ice Age 4( pentru ca Mara a vrut sa puna in scena Ice Age 4, pe care l-am vazut de curand), lipici, bete de frigaruie si un burete pe post de scena, foarfece, lipici si mult entuziasm.

Am decupat din cutia de carton cam asa.

Mara a colorat si decupat personajele, le-a lipit pe bete de frigaruie cu ”o umbra” de hartie pe spate, apoi a decorat peretii scenei. Betele cu personaje le-a infipt in buretelul ce tine loc de scena si gata treaba. Am mai putea decora in continuare, acum insa luam o pauza 🙂

Acum sa va arat si Frumoasa din Padurea Adormita de la care ne-am inspirat. Nici vorba sa ne iasa la fel de frumoase dar ne-am distrat pe cinste.

Daca v-am facut pofta de joaca cu siguranta veti obtine o scena mult mai frumoasa decat a noastra. Dar important e sa va distrati.

Distractie placuta!

Ne-am mai jucat in stilul Art Atack la Casuta cu surprize!

taguri, , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.