Citind despre cat de greu se cumpara o coada de mop la Bucuresti mi-am amintit ce diferenta fantastica mi s-a parut a fi intre supermarketurile noastre si cele din Grecia, in speta Lidl, care erau la tot pasul.

In Bucuresti nici nu mai stiu de cate ori am pierdut vremea alegand un produs potrivit in supermarket, ca sa constat la casa ca nu-l pot cumpara ca nu are sau nu se vede bine codul de bare, de cele mai multe ori cu apostrofarea casieritei – nu vedeti ca nu e bun codul de bare? auzi o tanti acra gata sa te ia la palme. De parca eu stricasem codul de bare.

In Lidl clientul nici macar nu se chinuie sa-si cantareasca fructele si legumele. Ti le pui in cos si casierita le cantareste. Ca sa nu mai zic de codul de bare incomplet sau alte probleme de genul asta. Se agita si gaseste ea cum sa ti-l taxeze, nu se pune problema sa pleci fara el.

Oricum, statisticile arata ca romanii sunt campioni la cumparaturi, indiferent de conditiile din supermarket, de diferentele de pret intre cele de la raft si cele de la casa, indiferent de parcarile sufocate, etc.

Similare:  Bune bucate, bune, da' n-ai stiut a le pune!
taguri, , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.