Andrei cu un ochi vanatDesi nu a implinit inca un an si o luna, bebe exploratorul este din ce in ce mai curios si de neoprit in escaladarea tuturor obiectelor din casa. Asta nu ar trebui sa fie un lucru rau dar iata ca la sfarsitul zilei numaram 3 cucuie noi noute 🙁  .

Placerea cea mai mare e sa ne urcam in pat, il masuram in lung si-n lat dupa care fara sa ne dam seama ca se termina cadem cu capul inainte 🙁 Camera Marei ramane cat de cat safe pentru el pentru ca in patul Marei inca nu se poate urca,patul fiind putin mai inalt. Evident, si patutul lui e safe, dar cine il mai poate convinge sa stea acolo?

Prizele nu mai sunt asa interesante ca la inceput, dar am descoperit un alt tabu care o ingozeste pe mami (probabil asta ne distreaza si mai tare), si anume aragazul ! Butoanele au oarecare siguranta si nu le poate inca roti, dar si aprinzatorul e amuzant 🙁 Pe Mara aragazul nu a tentat-o deloc 🙁

Cariocile sunt, la fel, mult mai interesante decat creioanele sau pixurile, si cred ca si  din cauza ca i le luam de cum il prindem cu ele le vrea si mai tare dar ce sa fac? In gasesc intr-o zi rosu tot pe fata si la gura, de parea sange. Intr-adevar, avea o carioca in mana dar primul gand a fost ca s-a taiat sau ceva asemenator 🙁  In afara faptului ca se picteaza si pe fata, si pe maini sau haine, se picteaza si pe dinti si limba, si numai bine nu poate fi asta. Cat de toxica trebuie sa fie cerneala!

Mergem mai bine, sprijinit doar de o manuta, dar tot nu avem curaj sa ne desprindem de tot si sa mergem singurel.

Inca ne trezim noaptea si facem un taraboi ingrozitor. Iata ca avem vecini rabdatori .

Sa nu uit. Ieri mi-a inchis compu de la buton doar de 3 ori. Azi ma cam lasa pe bara.

Am plecat in urmarire 🙂 Revin.

taguri, , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.