Desi suntem bombardati cu nenumarate reclame proaste, mai ales pentru copii, cu ceva vreme in urma am vazut o reclama (foarte greu mi-am amintit la ce produs era, dar cred ca la Tedi totusi) cu Cinci Cincinescu – campionul care datora reusitele lui nenumarate celor 5 portii de fructe si legume consumate zilnic. O vreme il auzeam pe Andrei prin casa – eu sunt Cinci Cincinescu- fara legatura cu mesajul, din pacate. In ultima vreme insa, la noi acasa are loc un mare concurs – cine mananca mai multe fructe si legume? – si, pentru a participa, trebuie sa mananci cel putin cinci tipuri diferite de fructe, indiferent de cantitate.

Mie imi creste inima de bucurie pentru ca Andrei avea un soi de fixatie cu fructele, nu manca decat nectarine si cateva aschii de pepene rosu, Mara nectarine si caise, dar mai mult impinsi de la spate, nici vorba sa vad placere pe chipurile lor. Si am incercat tot soiul de trucuri, ii conving sa guste o data si gata, mai mancam si alta data. Alta data care sa fie cat mai indepartata, daca se poate.

Sunt convinsa ca nu va dura cat lumea pasiunea asta a lor, dar o parte din aversiune a fost invinsa, totusi. Drept urmare iti multumesc draga Cinci Cincinescu pentru mesajul tau! Asteptam si altele, la fel de inspirate!

taguri, , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.