180520091092

taguri, , , ,

  3 Comentarii


   

 • IuliaV a comentat...


  http://papusaruldinmohair.blogspot.com/


 •  

 • cristina a comentat...


  buna ziua..am o mare rugaminte la dvs..puteti sa-mi spuneti cum ati realoizat gentuta, doarece oricat as incerca nu-mi dau seama exact ce e acolo..


 •  

 • lila a comentat...


  Multumesc pentru interes!
  Am inceput cu un lantisor simplu, cu crosetul, dimensiunea lui fiind latimea gentutei. Pe el am lucrat ochi simplu, cu un ochi dupa croset (probabil mergea si fara ochiul dupa croset, ar fi iesit ”mai baut”). Cand am ajuns la capatul lantisorului am continuat pe partea cealalta, astfel incat nu a mai fost nevoie de nici o cusatura, lucrul continuand circular pana sus, unde am considerat ca e cazul sa fac un el de clapeta de inchidere. Acolo nu am mai luctrat circular ci m-am intors la capat de rand, chiar am lucrat mai putine ochiuri, pentru ca sa am clapeta putin mai mica.
  Decoratiunile cu portocaliu sunt un lantisor simplu- gura si 2 anouri cred ca se cheama – ochii, care folosesc si drept nasturi. Anourile le-am cusut pe gentuta, in locul unde se termina capacul si trebuie inchisa, iar pe clapeta am atasat niste lantisoare mici, care sa inchida capacul pe dupa anouri.
  Pentru toarta am lucrat cam 4-6 ochiuri, simplu, cu unu dupa croset, ca la restul gentutei, insa nu circular.
  Sper ca am reusit sa explic, macar in parte. Nu cunosc termenii si nici ceva prea complicat nu am lucrat.

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.