In sfarsit suntem toti bine.In vacanta de Paste am avut cu totii enteroclolita. A inceput Mara (5 ani), cu voma si diaree puternica. Si un biscuit daca manca in 5 min il voma.Si febra in jur de 38 grade. Imediat am trecut la regim si ceai dar nu parea nici o imbunatatire. Chiar ceaiul de menta ii provoca voma imediat.De la voma o durea si in capul pieptului si in gat. Medicul a considerat ca ar fi si un inceput de rosu in gat, drept pentru care am trecut pe amoxiciclina, in afara de smecta si jumatate de metrocopramid. Greu de luat antibioticul pentru ca voma tot, deci si antibioticul. Cu Maalox inainte de antibiotic cu 20 min am reusit sa luam si tratamentul.

In doua zile a inceput si Andrei(un an si 3 luni).El a vomat mult mai putin, insa a avut scaune foarte dese si apoase, chiar si 2-3 pe ora, la inceput.El a capatat si o bronsita, aveaa o respiratie suieratoare si noaptea se trezea ca aproape nu mai putea sa respire. Nu a facut febra, nu a tusit, nici nasul nu-i curgea. Foarte greu cu regimul, nu manca nimic la inceput, si sticsurile le voma imediat, si smecta, nu mai vorbesc de orez sau cartofi. Zeama de orez si ceaiul de menta au fost totusi cele mai eficiente, dar pana nu au treccut 3 zile nu s-au vazut imbunatatiri. Si Andrei a avut antibiotic si siropuri pentru bronsita (humex), nurofen, chhiar si Claritine. Claritine il molesea foarte tare, si asa nu era el foarte activ in perioada asta. M-a speriat un pic, desi doctorita ma anuntate sa nu-mi fac probleme in privinta asta.

Dupa inca 2 zile am avut si eu probleme, diaree, stari de rau, ameteli, dar in 2 zile am scapat. La copii abia intr-o saptamana a trecut pe deantregul. Groaznica experienta si ma gandesc cu groaza ca plecam in vacanta si ce ne-am face daca ne-ar apuca pe acolo.

taguri, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.