Anul asta ar putea fi anul teatrului pentru Mara. Dupa atelierul de arta dramatica de la cresteprinteatru.ro a facut atelier cu D-na Magda Frunza, unde au pregatit piesa Cufarul zburator si iata ca, pe final de an scolar, a avut bucuria sa castige de la bookblog o invitatie pentru Ateliere de arta actorului pentru copii de Calea Victoriei.
Nu am indrumat-o catre ateliere de acest fel in ideea de a deveni actrita, consider ca activitati de acest gen o ajuta sa se dezvolte frumos, sa invete sa comunice, sa-si exteriorizeze sentimentele, si, de ce nu, sa-si faca prieteni noi. Daca mai tarziu o sa-i placa actoria ramane de vazut. Pana acum ii place foarte mult si asteapta cu bucurie fiecare atelier. Incercam sa nu lipsim si se face luntre si punte daca se intampla sa ne fie greu sa ajungem, insista foarte convingator asa incat nu a lipsit niciodata (inca).
De mai multa vreme imi face cu ochiul Calea Victoriei, avand o oferta foarte variata de ateliere. Acum de exemplu urmaresc sa prind Atelierul de scriere creativa, mi se pare foarte interesant atat pentru copii cat si pentru adulti. Oricum in vacanta vom petrece vrem nu vrem mult timp si pe acasa, asa ca o sa studiez toate ofertele de ateliere din oras. Daca aveti cunostinta despre astfel de ateliere va rog sa-mi dati de veste. Multumesc.

P.S. Sa fie un semn pentru ea ca a avut atatea ateliere de teatru anul asta? 🙂

taguri, , , ,

    Un comentariu


     

  • Cursuri de joaca pentru copii | Lila a comentat...


    […] si sa ne placa o voi duce cu drag, incercand sa-mi sterg din minte ce mi-a spus bunica respectiva. Va spuneam ca Mara a tot fost la ateliere/cursuri de teatru sau arta dramatica pentru copii, la Ion Creanga, […]

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.