Dupa cum va spuneam am reusit sa ajungem la Voievodul tiganilor la Opereta. Spectacolul excelent, nici nu ma asteptam sa fie altfel. Despre atelier vreau sa va vorbesc, ca asta a fost noutatea pentru noi.Cat timp noi am vazut spectacolul copiii au mers la atelier de pictura, chiar in incinta Operetei. Am avut emotii, am crezut ca Andrei nu va rezista aproape 3 ore, si destul de tarziu seara, chiar daca dormise dupa-amiaza, dar s-au distrat de minune si au invatat multe. Chiar avem o premiera: prima pictura/desen a lui Andrei in care florile chiar seamana a flori 😀 Pana acum desenele lui semanau cu un imens vartej, vulcan sau chiar cu.. serpi incolaciti.

Din cate am inteles de la Mara in prima parte, pana la pauza, au vorbit si admirat peisaje ale lui Claude Monet si  au realizat si ei un tablou cu flori (“mami, stiai ca Monet avea o gradina foarte frumoasa si picta mereu flori din gradina lui?”)


Flori Mara

Florile lui Andrei sunt fotografiate mai tarziu, tabloul a mai suferit accidente ( a mai curs ceva apa), dar tot memorabil ramane 🙂

Flori Andrei

In partea a doua au realizat tablouri cu degetelele si colaje cu plastelina.

Colaj flori plastelina

N-am reusit sa pozam toate lucrarile, asteptam sa primim si de la organizatori cateva poze.Tablorile realizate cu degetelele au ramas la uscat in masina, sa vedem in ce stare sunt. Am avut un mic accident aseara, batea vantul foarte tare, noi aveam muulte tablouri in mana, vedem ce s-a salvat.
Ca experienta a fost reusita si vom sta cu un ochi pe site sa nu mai ratam ateliere.
Despre Voievodul tiganilor nu are rost sa spun prea multe. Nu sunt un critic avizat, doar savurez fiecare moment de spectacol, ma bucur enorm cand sala e plina, chiar daca publicul nu poate fi civilizat pana la capat (cum ar fi telefoanele, toaletele). Alfredo Pascu, Daniela Vladescu, Bianca Ionescu sau Mihai Bisericanu sunt doar cateva nume de pe afis pentru care merita sa vedeti spectacolul. Deja fac o nedreptate daca nu pun toata lista, asa ca trebuie vazuti toti: Gladiola Nitulescu Lamatic, Ernest Fazekas, Ornest Pislaru Ranghilof, Claudia Maru Hanghiuc, Cristian Caraman, Marius Mitrofan, Adrian Stefan, Daniel Eufrosin si Viorel Ciurdea. Decoruri Doina Levinta. Trebuie remarcat si baletul si chiar.. calul tantos al colonelului Homonay.
Poze si video din spectacol

taguri, , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.