Ce ne dorim de la copiii nostri? Cum sa duc un copil de 8 ani intr-o zi la evaluare la romana si pe urma sa alerg cu el prin oras sa ajunga si la consursul de matematica?( ma rog, inteleg ca sunt scoli unde putea merge la 9 la romana si la 11 la Arhimede. Cate concursuri intr-o singura zi? Si pregatirea?) Dupa care are oricum atelier la teatru. Ce credem ca sunt copiii astia? Oricat de buni ar fi sunt doar niste copii. Care e logica asta pentru care un copil nu poate merge la concursuri si la romana si la matematica? Au doar 8 ani, nu e cazul sa faca o fixatie doar pentru o materie, mai ales de la varsta asta. Au intrat zilele in sac si nu se poate stabili un singur concurs pe saptamana?
Mara si-a dorit sa ajunga si la Nastasescu romana si matematica, dar si la Arhimede. Imposibil, Arhimede coincide cu Nastasescu romana, deci ori numai mate 2 concursuri ori numai Nastasescu. Inteleg ca sunt prea multi copii care merg la concursuri si e cazul sa-i limitam cumva.
Nu vreau deloc sa o fortez sa mearga la concursuri, dar nu inteleg de ce nu poate sa participe atunci cand isi doreste. Nu e un geniu, e un copil normal care incepe sa prinda gustul concursurilor. Si vreau sa o incurajez atat cat pot. Doar ca nu inteleg motivele pentru care le punem bete in roate aiurea. Oricum platim pentru toate concursurile astea, nu ar fi normal sa-si doreasca mai multi participanti organizatorii?

taguri, , , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.