Iata ca am reusit sa fac progrese : 5 kilograme in mai putin de 3 saptamani. Sunt oarecum multumita pentru ca nu am urmat vreun regim sever, nu mi-am cantarit portiile desi am fost tentata, regimul alimentar e cat se poate de sanatos si variat insa cheia in cazul meu (fiind mult prea sedentara) sunt exercitiile fizice. Nu a trecut nici o zi in care sa le sar si sper sa fac asta multa vreme de acum incolo.

In privinta regimului alimentar cred ca fiecare putem sa avem un moment de sinceritate  si sa ne analizam realist meniul zilnic si sa depistam ce trebuie eliminat partial sau total din viata noastra. Mesele regulate si gustarile sanatoase lupta cu succes cu senzatia de foame care este foarte suparatoare si ne imbie sa mancam toate prostiile care se depun vizibil pe burta sau fese.

Mai am destule kilograme de dat jos, minim 8 pentru inceput, si inca sunt foarte optimista. Nu ma intereseaza sa slabesc intr-un timp record, tot ce vreau e sa nu mai revin la vechea greutate. Va trebui sa-mi variez exercitiile fizice, sa-mi lucrez mai mult abdomenul. Mai am multe de facut dar sunt increzatoare. Moralul conteaza foarte mut 😉

(In sfarsit nu mi se mai pare gretos un iaurt cu 0,1% grasime :)) Prefer asta si sa ma recompensez uneori cu un cubulet de ciocolata sau o bucatica de negresa, intotdeauna in prima parte a zilei)

Apa inca nu beau suficienta, mai am de lucru si la asta.

Similare:  Fitness pentru acasa
taguri, , , , , , , , , ,

    Deschide discutia


     

  • Dieta – ziua I – jurnal | Lila a comentat...


    […] pot gasi o multime de motive pentru care am ajuns aici. Iata ca ma reapuc de dieta. Am o oarece experienta cu dietele si, in principal, stiu exact ce trebuie sa fac sa mai scap de kilogramele in plus, la […]

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.