Azi am citit pe punga de paine: Doneaza o felie de paine unor oameni nevoiasi. Suna frumos, dar de multe ori suntem prea grabiti, prea ocupati cu ale noastre ca sa avem timp sa ne gandim la asta. Asa am ajuns la www.imparte.ro unde poti darui o felie de paine cu o simpla confirmare de cod. Cod aflat pe anume sortimente de paine. Am aflat ca aceasta campanie de ajutorare dureaza de mult, de prin iunie-iulie, insa nu am auzit de ea sau am retinut eu. Ideea ar fi ca VelPitar se angajeaza sa daruiasca paine catre un centru de ingrijire varstnici, un centru de plasament pentru copii si unei cantine sociale.

La indemana tuturor celor care mancam paine de la VelPitar si avem conexiune la net, adica foarte multi. Nu trebuie sa mergi la banca, nu trebuie sa trimiti SMS, completezi un formular rapid si gata. Vrei sa incerci?

taguri, , , ,

  Deschide discutia


   

 • Cristi Sima a comentat...


  Asta-i vrajeala! Cine are timp sa intre pe net ca sa completeze coduri pentru a dona o felie de paine? Nu era mai simplu daca donau ei din incasarile pentru produsele respective?


 •  

 • lila a comentat...


  Normal ar fi ca cele mai multe companii sa se implice pentru ajutorarea copiilor sarmani, batranilor, bolnavilor. In realitate insa..
  Evident ca firmele isi fac si reclama cu astfel de actiuni, important e daca fac ceva sau nu pentru cei aflati la nevoie.

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.