Tot ca sa ne imbogatim cunostintele  fara sa ne sperie vreo enciclopedie si sa ne mai si distram am descoperit recent si jocul Genius Inventii incredibile.

0005

 

Inarmati cu carticele de studiu exersam cat de bine poti retine niste informatii studiate 3 min, minute masurate de clepsidra. Informatii foarte variate cu inventii din domenii foarte variate, de la inventarea busolei, a calculatorului, a penicilinei, airbagului sau chiar a hamburgerului. Jocul este recomandat de la 9 ani, insa a jucat si Andrei o tura, de curiozitate. Nu are inca suficienta rabdare, mai asteptam, insa Mara il joaca cu drag, cel putin deocamdata.

0008

 

0009

 

0012

 

Dupa ce studiem 3 min pagina corespunzatoare pozitiei  pionului, raspundem la intrebarea corespunzatoare punctelor de pe zar, intrabari ce se afla la celalalt jucator. Ne bucuram si de cartonase surpriza sau impas, dupa cum intalnim pe tabla, ne intalnim si cu situatii in care desi raspunzi corect nu castigi, exact ca in viata 🙂 .

Sigur ca nu devii geniu dupa ce parcurgi toate carticelele dar sigur esti castigat dupa fiecare joc.

Jocul face parte dintr-o colectie mai mare, cu Mitologie greaca, zeii si eroii, Minuni ale naturii,  Animale spectaculoase, Oameni faimosi din lumea intreaga, Oameni celebri din Romania, Monumente faimoase, Plante uimitoare. Poate fi cumparat si online, eu l-am cumparat din supermarket.

taguri, , , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.