Sambata mi-am facut curaj si am ajuns cu copiii la Gaudeamus. Am avut nevoie de curaj pentru ca experientele trecute cu copiii la Gaudeamus n-au fost foarte placute. Asa cum era si normal, Andrei a obosit rapid, cu greu razbateam prin aglomeratie cu el in brate, Mara nu se lasa nici ea mai prejos, si chiar daca am reusit sa luam cartile pe care le aveam in vizor mi-am spus ca o sa caut altfel de reduceri la carti, fara nebunia unui targ. De data asta am mers direct la atelierul de lectura organizat de BOKO – Copiii iubesc lectura, unde cu bomboane, carti, o poveste foarte antrenanta si persoane iubitoare de copiii si de povesti n-au simtit nebunia targului, au intrat in lumea lui Arik si au ascultat cu sufletul la gura nazbatiile lui Arik in lectura autoarei Ioana Nicolaie.

Foarte buna initiativa Boko, o sa participam la atelierele de lectura care se vor muta la Libraria Mihail Sadoveanu. In decembrie cel care le va citi copiilor va fi chiar Mos Craciun, asa ca sunt convinsa ca micutii vor fi fascinati. Chiar daca si Mara si Andrei iubesc deja lectura si cartile cred ca le va fi benefica participarea la ateliere. Vor afla povesti noi, vor intra intr-o atmosfera de poveste si setea de lectura va creste, sunt convinsa.

Poze de la eveniment gasiti pe pagina de Facebook a Boko.

Recunosc ca intalnirea cu Ioana Nicolaie a fost placuta si pentru mine, nu numai pentru copii, si o sa-i caut si cartile pentru adulti (O pasare pe sarma mi-a atras deja atentia). Si nu am ratat nici Sanctus, Dan a facut turul targului si ne-a luat fiecaruia dupa preferinte cateva carti 🙂 Abia astept sa citesc Sanctus, chiar daca va mai astepta putin acum sunt la Dimineata pierduta – Gabriela Adamesteanu si mai am cateva in format electronic pe care trebuie sa le citesc rapid.

Si o poza cu prada noastra de la targ:)

taguri, , , , , , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.