Pentru ca am mai scris despre cartile copiilor nu ma pot abtine sa nu va spun despre noile noastre descoperiri – Povestile muzicale de la Adevarul.  Nu avem decat Mozart si Chopin dar cautam sa luam toata colectia. Povestile sunt foarte amuzante si ii atrag pe amandoi, atat la 5 cat si la 9 ani.  Autoarea Cristina Andone a reusit sa-i prezinte pe muzicieni intr-o maniera nemaipomenit de  atractiva. Parca si mie mi-ar placea sa am o plapumioara din puf de papadie, sa scot din dulap oricand am nevoie borcanele cu dulceata de zambete sau sos de topaiala, sa zbor in vis cu calutul meu sau altele asemenea  🙂  . Citim povestea, comentam si analizam ilustratiile, toate in timp ce ascultam muzica.

Un prilej bun sa ne imprietenim si cu muzica lor, si cu povestile si cu personajele minunate. Le recomand cu drag!

 

P.S Daca tot suntem la capitolul descoperiri Mara a prins drag de povestile clasice in editii bilingve, romana -engleza, lucru care nu poate decat sa ma bucure. Si sper ca nu-i va trece prea curand interesul 🙂 .

taguri, , ,

  3 Comentarii


   

 • Carti cu muzica | Claudette a comentat...


  […] la Lila am aflat de Povestile muzicale de la Adevarul. Sunt minunate! Inca nu am citit povestile, insa […]


 •  

 • Georgiana Mihalache a comentat...


  Imi permit sa adaug si eu povestile mele aici – le puteti descarca gratuit de pe http://www.povestioare.go.ro – se adreseaza copiilor de peste 2 ani si parintilor nostalgici care doresc sa-mi reaminteasca de vacantele minunate petrecute la tara la bunici. Sper sa va placa. Geo


 •  

 • liladoarea a comentat...


  Multumim pentru recomandare. Le studiem 🙂
  Felicitari si mult succes!

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.