Am auzit discutia despre acest parfait la Dr Oz si nu puteam sa nu-l incerc. Mai ales ca seamana, pe undeva, cu micul dejun al meu, cu fulgi de ovaz si iaurt. Seamana, dar parfaitul asta e, pe undeva, varianta regala 🙂 Daca nu ma credeti e musai sa incercati. Sigur, si daca ma credeti tot ar trebui, mai ales daca va spun ca Dr Oz ne asigura ca genul asta de amestec al ingredientelor accelereaza metabolismul si ne ajuta sa slabim.
Amestecul de texturi dintre fructe, iaurt si seminte de susan – o surpriza crocanta in crema moale a iaurtului dar si melanjul gusturilor ( nu mi-am dat seama ca ghimbirul pisca dar simt cum mi s-a activat circulatia sangvina in urechi 🙂 ) m-au convins sa-l declar un mic dejun regal si cu greu gasesc un alt tip de mic dejun care sa-l egaleze 🙂
Prepararea e foarte simpla si se poate face in orice anotimp, in sezon cu fructe proaspete si in afara lui cu fructe congelate.
Reteta originala o gasiti aici, eu astazi am pregatit-o fara seminte de in si migdale, le pun pe lista de cumparaturi.
Am amestecat in bol fulgi de ovaz si seminte de susan,un praf de ghimbir si apoi am pus deasupra cateva merisoare uscate. Apoi am asezat in cupa cate 2 linguri de amestec, 2 linguri de iaurt si feliute de capsune si am continuat pana s-a umplut cupa. Cateva seminte de susan deasupra si un varf de menta proaspata si gata!
Un comentariu
Parfait cu fructe de padure sau capsune | Bistro Lila a comentat...
[…] P.S. Merita sa vedeti si parfait pentru micul dejun […]