Zilele astea am avut televizorul deschis mai mult decat de obicei. Copiii fiind bolnavi, televizorul a ramas singura distractie. Evident, la stiri. Cum Antena 3 are cam multe documentare si nu le pot urmari,las la Realitatea. Ieri toata ziua a fost acaparata, pe buna dreptate poate, de inundatii. Ce a fost insa atat de suparator? Am vazut de nenumarate ori cum povestea o batranica cum a plouat, a tunat, iar a plouat.Iar si iar si iar.Foarte frumos sa faci caz de nenorocirea unor oameni amarati.

Azi am vazut cum, tot la Realitatea, aratau cum a inteles o batranica noua numerotatie telefonica. Trecand peste stirea lor, cu apelul in reteaua Romtelecom s-a modificat ( cum se modifica apelul? numarul de telefon se modifica, nu apelul), mi s-a facut rusine sa vad cum era prezentata batranica si telefonul. Parca era bunica mea butonand la telefon si o gramada de golani se amuzau, eventual punand un filmulet pe youtube cu asta.

Later edit: Asta n-a fost nimic pe langa sezatoarea dedicata austriacului dement care si-a tinut fiica prizoniera 24 de ani. Le-a mai ramas sa faca reconstituirea celor de la Realitatea, in rest toate amanuntele au fost dezbatute.

taguri, , , , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.