Iarna asta mi-am redescoperit 2 pasiuni, una pentru rodie si una pentru praz. Da, stiu, mai ales cand e vorba de praz toata lumea stramba din nas dar miroase a primavara in casa cand toc niste tulpini fragede de praz. Iar rodia, am nimerit zilele astea niste rodii atat de dulci si zemoase ca n-as mai fi mancat altceva toata ziua 🙂 Si n-ar fi fost rau 🙂 Asa ca am cautat o salata rapida in care sa o pun in valoare.
Am folosit fasole verde congelata, porumb congelat, o jumatate de rodie, 2 tulpini fragede de praz, o lingura de mustar, 2 linguri de otet si 2 linguri de ulei, si in varf de lingurita de sare.
Am fiert in apa deja clocotita fasolea verde, am adaugat porumbul si am mai lasat la fiert 2 min, apoi le-am scurs in sita.
Am desfacut rodia, chiar daca m-am pictat putin pe haine.
Am spalat si taiat frumzele de praz, apoi am pregatit vinegreta.
Si salata e gata 🙂 Rapid, usor si sanatos, nu? 🙂
Sa aveti pofta!