Ma scot din minti unele reclame care ruleaza la nesfarsit la televizor. Una ar fi cea cu “Tu cat timp iti petreci zilnic la toaleta?”, alta si mai penibila cu “nu lasa visele sa-ti scape” sau aceea cu cei ce se lupta in stomacul tau dupa fiecare masa daca nu ei nu stiu ce medicamente sau alta la medicamente, la fiobilin, care te ajuta sa bagi in tine inca o prajitura sau tort, desi esti plin. Alta usor inspaimantatoare este aceea la sapun, dove parca, in care femeia care foloseste alt sapun decat dove arata ca bolnava de lepra sau mai stiu eu ce boala, evident, cu xray sau ceva de genul asta. Din aceeasi categorie este si reclama la paradontax, chiar daca promoveaza un produs bun.Bine, poate tocmai asta e scopul, sa te sperie putin, dar in cazul sapunului chiar nu ma convinge, adica prefer gelul meu de dus naturist, cu miere 😀
Mai tineti minte reclama aceea la cec, la un card de credit parca, care ajuta un hot de caini sa scape pentru ca-si cumpara diverse cu cardul? Acuma au o reclama mai simpatica, poate datorita lui Mircea Vintila si cantecului sau. La fel si reclama la bcr nu e atat de enervanta, poate si datorita personajului destul de simpatic, care nu prea seamana a functionar de banca, si pe care l-am vazut si la teatru, in Prostia Omeneasca.
La Orange in general sunt reclame interesante, mai putin aceea cu maimutoii care vorbesc cu aceeasi gura. Si Vodafone are reclame haioase.
Mai aveam cateva reclame de amintit, o sa revin asupra subiectului 🙂

Dar, asa cum se spune, poate nu sunt in target 😀

taguri, , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.