Am mai povestit despre cat de mult deranjezi cand ai copii. Astazi scriu despre o intamplare de care uitasem, dar mi-am reamintit citind aici.
Am fost la munte fugitiv, pentru ca trebuia sa o aducem pe Mara mai devreme la cresteprinteatru.ro . Am ajuns vineri, dupa pranz, urmand sa ne intoarcem sambata dimineata. Ne-am luat o camera langa tabara, sa nu mai pierdem timpul. Sigur ca nu te duci la munte sa stai in camera. Asta a fost si norocul nostru, pentru ca in toate vizitele prin camera urla muzica de rasuna vila, si imprejurimile. Fie, pranz, dupa-amiaza sau seara. Evident, nimeni nu s-a gandit ca deranjeaza, mai ales pe cei veniti cu copiii. Cei care sunt in tema stiu ca unii copii, daca sar peste timpul de somn sunt morocanosi si plangaciosi, in functie de varsta. Lucru care ii deranjeaza pe cei din jur, chiar si pe parinti. Dar nu copilul e de vina! Copilul nu doarme cand urla muzica! Simplu. Nu discutam preferintele muzicale ale celor care se “relaxau”’la munte ascultand muzica urland,chiar daca nu era pe gustul nostru, ci doar volumul. Poi da, ce gratar e ala fara sa urle muzica?!
Am reusit sa dormim, si noi si Andrei, pentru ca ne obosise zapada si s-a oprit si muzica, intr-adevar, la un moment dat. Si, evident, am fost primii din vila care ne-am trezit, la 8 fix, pentru ca aveam ceva treaba. Sigur ca i-am deranjat pe cei din jur, cu trezirea noastra. Mda, parinti cretini ce suntem.
Probabil, dupa unii, ar trebui ca parintii cu copii sa stea intr-un soi de rezervatie/lagar ceva, sa nu cumva sa deranjeze.
Zilele trecute vorbeam cu o bunica si eram gata sa o contrazic. Spunea: ”nu stiu de ce ne aducem atat de greu aminte ce faceam noi cand eram copii”.

Stiu, e groaznic cand vrei sa dormi si cineva te deranjeaza. Dar copiii, si nu numai ai mei, in general se trezesc devreme, mai ales in weekend. Nu-si iau tobele si trambitele cand se trezesc, doar se trezesc si se joaca, evident. Probabil pana la majorat ar trebui sa-i incui in casa, ca sa nu deranjeze decat vecinii de bloc. Astia sunt din start obligati sa ne suporte, nu? 😀 Glumesc, evident.
Ca tot se vorbea de afara, ati observat ce bune sunt izolatiile la camere? E drept ca nu am mers decat in Grecia cu copiii, dar am fost de cateva ori, si mai de fiecare data nu se aude nici musca de la vecini, nu ca la noi, stii exact de cate ori si ce face la baie vecinu, cu ce parfum se da sau alte asemenea.

Va mai amintiti? Ati fost cei mai cuminti si linistiti in copilarie? Copiii vostri sunt la fel? Nu se aude musca? 🙂

taguri, ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.