Urmaresc de ceva vreme aproape in fiecare zi emisiunea Adrianei Titieni de la itsybitsy.ro Parinti ascultatori. Grea si frumoasa meseria de parinte. Invat in fiecare zi mai multe despre mine si copiii mei de la emisiunea asta, din cartile pe teme de psihologia copiilor ( ieri am terminat Relatia pshihologica cu copilul tau – Mihaela Minulescu, o carte care mi-a dat multe teme de gandire si mi-a lamurit multe dintre angoasele mele de mama).

Azi de exemplu mi s-a parut foarte interesanta ideea de a simboliza, cu obiecte/jucarii problemele aparute in relatia dintre noi si copiii nostri. Cu siguranta copiii nostri se exprima mai usor prin intermediul jucariilor preferate si astfel ne pot face sa intelegem ce problema/nelamurire au in momentul respectiv si le e greu sa ne-o comunice altfel. “Inteleg ca ai o nemultumire, sa spunem ca ursuletul tu e nemultumit si sa vedem el cum procedeaza, ce ne spune, etc”.

Invitata de astazi,si din fiecare joi, intre 10-12, este Claudia Jimeno si imi face placere sa o ascult de fiecare data.

Si sa nu uitatam sa evidentiem  calitatile si nu defectele copiilor nostri!

taguri, , , , ,

  Deschide discutia


   

 • IONUT a comentat...


  CU CEVA VREME IN URMA AM CUMPARAT SI CITIT CAREA,,ARTE SI IDEI” DE WILLIAM
  FLEMING.IN OPINIA MEA MODESTA ACEASTA CARTE TREBUIE IMPARTITA IN PATRU
  SI PREDATA IN ANII DE LICEU IN CADRUL UNEI NOI MATERII,,ISTORIA ARTEI””LA
  PAGINA 16 SCRIE:CONVENTILE SANT TRANSPIRATIE,ARTA E INSPIRATIE.CONVENTILE SANT PREVIZIBILE,MAREA ARTA E IMPREVIZIBILA.CONVENTILE SANTMOSTENIREA TRECUTULUI,INVENTIA SI INOVATIA SANT SEMNELE SCHIMBARII.
  IN BUDISM SE SPUNE CA CEL CE NAZUIESTE SPRE CUNOASTERE TRBUIE SA FIE LA FEL DE INDARJIT CA UN VIERME CE ROADE UN SICRIU.
  VA MULTUMESC.

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.