Daca va e dor de copilaria voastra si vreti sa revedeti Oraselul Copiilor din anii 80 musai sa-l vizitati 🙂

Greu de inteles de ce nu e muzeu, te astepti ca la orice pas sa apara un pusti cu inghetata infipta intr-un bat de arbust, exact ca in reclama.

Gluma e gluma dar noi chiar am fost in weekend si am vazut, in mare, exact aceleasi buburuze, trenulete, avioane si alte comedii cu care ne distram si noi, parintii, cand eram copii. In general domneste rugina, cu greu acoperita pe ici pe colo in punctele esentiale.

Culmea e ca cele mai multe instalatii chiar functioneaza, chiar daca  intr-o comedie cu avioane i-a curs noroi in cap lui Andrei in timp ce se invartea de zor.

Am facut si un tur cu trenuletul, care de atatea carpituri seamana mai degraba cu un tractoras. Gunoaie, mormane de gunoaie si buruieni, cam asta e privelistea din trenulet.

Terase din belsug, niste manele pentru ambient, exact ce lipsea intr-un orasel al copiilor, nu? Nici macar la floricele nu ne-am riscat, inca nu ne-au trecut toate bubele de la martipan.

Sunt, e drept, si cateva jocuri noi, dar imaginea per ansamblu e dezolanta. Vaporul ar fi una din noutati, ne-am zdruncinat cu placere printre valuri. Ne-am mai dat si la Unirii candva intr-un vapor asemanator.

In concluzie prea curand nu mai ajungem pe acolo.

Similare:  Parcuri pentru copii. Azi Izvor
taguri, , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.