Ma amuz adesea citind despre relatii. Asa a fost si articolul asta. Inteleg ca pentru multa lume lucrurile sunt simple: te-ai uitat inseamna ca iti place si-l iei acasa. Hai sa fim seriosi. O ocheada, un flirt, sunt la indemana, mai ales la 20 de ani. In cele mai multe cazuri vraja se rupe cand deschide gura 🙂 E firesc, e cat se poate de normal. Cand nu stii mai nimic despre persoana din fata ta, ce sanse sunt sa existe oarecare compatibilitate doar pentru ca-ti place cum arata? Chiar nu vi s-a intamplat sa-ti vina sa fugi mancand pamantul cand a deschis gura? 😀 Sigur ca e greu de acceptat un refuz dar unele persoane reactioneaza foarte urat cand sunt refuzate.
In materie de oameni orice e posibil. Cu alte cuvinte, e posibil sa existe si varianta din articolul initial, ca ea l-a refuzat pentru ca e muncitor, dar sansele sunt minime si detaliile oferite nu arata nimic in aceasta directie, e doar o presupunere.
Si da, foarte multi se bazeaza pe mituri si in relatii. Mituri de genul: femeilor le place sa fie fluierate pe strada (uff, cat urasc asta, mi se face parul maciuca si nu ma pot uita in directia respectiva, in nici un caz nu ma flateaza cineva asa), femeile cad pe spate daca primesc bijuterii sau alte lucruri, in general cat mai scumpe (sigur ca functioneaza doar la unele si pe urma va plangeti ca va apreciaza doar pentru banii vostri), femeile trebuie sa fie gospodine si cate si mai cate. Chiar, voi ce mituri conoasteti? Le sustineti sau nu? 🙂

taguri, , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.