In lupta mea cu kilogramele am incercat diferite tipuri de excercitii, nu foarte dificile, de la pilates la Bums Workout, aerobic sau altele asemenea. Cele mai multe au functionat, principala mea problema este ca pe parcurs renunt, din varii motive.

Noua mea jucarie este Your Shape Fitness 2 pentru XBOX 360 – KINECT si are multe avantaje in plus fata de alte metode incercate. In primul rand calculeaza caloriile arse in fiecare exercitiu in parte, iti corecteaza din greseli si te poti corecta si tu deoarece vezi pe monitor cum executi exercitiile, lucru imposibil in celelalte variante folosite pentru ca nu am oglinzi asa mari ca la sala. Ar mai fi de notat si multitudinea de exercitii, cardio, dans african sau latin, yoga, zen, in cele 4 zile de cand lucrez cu el inca nu le-am incercat pe toate.

Recomandarea este sa arzi 100 calorii pe sedinta, pentru inceput, de la care sa cresti progresiv. Astazi am ajuns la 170 si chiar m-am distrat. Am inceput cu Zen si am terminat cu o alergare in Time Square (foarte frumos ca in mai putin de 10 min sa ard 40 de calorii, chiar daca eram cam lesinata la final). Cel mai bine se pare ca ma descurc la cardio, probabil am experienta. Am invatat si ceva pasi latino si nu m-am putut abtine sa vad ce e si cu dansurile africame- chiar sunt amuzante :))

 

Bineinteles ca si Mara si Andrei sunt incantati, in special de prima parte, cu jocul cu bile, umflat baloane, cutiile si chiar alergatul. Asa ca cel putin o vreme ne vom distra cu noua noastra jucarie.

Noi avem si Kinect Sports pentru Xbox 360, si 1 si 2, si tare ne mai incingem la un campoinat de popice sau darts, dar mai greau sa-mi fac un program sa joc in fiecare zi si nici nu stiu care tip de sport si ce timp ar fi bun pentru rezultate cu slabitul, asa ca le jucam doar de amuzament. Sper sa reusim cu cel de fitness sa ne tinem de program si sa obtinem rezultate.

O sa va tin la curent cu rezultatele, sper sa am cu ce ma lauda!

taguri, , , , ,

    Un comentariu


     

  • Despre pasiuni neterminate | Bistro Lila a comentat...


    […] foarte bine, chiar imi place starea pe care o am cand si dupa ce fac sport iar noul meu program de fitness are o gama variata si nu ma lasa sa ma plictisesc. Si totusi sunt propriu meu dusman si nu pot […]

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.