Iulia Pantazi

Astazi am fost la prezentarea unui Centru Educational pentru copii si Parinti – Iulia Pantazi. Mi-a placut de la inceput, atat ca mod de abordare cat si prin complexitatea problemelor ce-si pot gasi rezolvarea aici: de la ingrijirea si ajutarea copiilor autisti sa devina independenti, consilierea parintilor, educarea bonelor, supravegherea copiilor normali , ateliere de creativitate, diagnostic si multe alte probleme de care ne lovim in educatia copiilor. Am un feeling ca vom deveni clienti fideli. Am in vedere in primul rand niste vizite la logopedie (mami, eu nu pot sa-l pronunt pe rrrr), dar si Clasa Einstein ne face cu ochiul. Am inteles acum la ce anume se referea Maria in invitatie:”Avem surprize placute si pentru Mara si Andrei care cu siguranta o sa-i bucure..”
Ca sa nu mai vorbim de proiectul Domnul Goe, care va incepe din 22 februarie si va consta in semniarii online care sa ne ajute sa-l educam chiar si pe Dl Goe. Chiar daca ai mei copii nu sunt obraznici sau razgaiati au si ei momentele lor, pe care nu intotdeauna stiu sa le rezolv eficient. Si am mai invatat ceva de la d-na Pantazi: orice problema nerezolvata se acumuleaza in interiorul nostru sau al copilului, si, la un moment dat va rabufni. Asa ca orice problema e bine sa fie rezolvata pe loc, pentru a nu crea necazuri suplimentare.
Si inca ceva ce am auzit astazi si merita stiut de toata lumea: orice deficienta/intarziere comportamentala se poate rezolva, doar retardul nu. De aceea este foarte indicata o evaluare corecta si identificarea exacta a perturbarilor, pentru a corecta corespunzator problema.
Asa ca asteptam cu nerabdare sa incepem 🙂

taguri, , , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.