Primesc pe email:

“VA ROG , VA IMPLOR , AJUTATI-MA SA TRAIESC !  Va multumesc din suflet !
Nu pot sa exprim in cuvinte durerea, disperarea , deznadejdea mea , dar sper din adancul sufletului ca prin ajutorul dvs sa pot sa traiesc. Candva aveam si eu un zambet , candva ma bucuram si eu de viata, dar acum totul s-a schimbat .

….

Imi cer mii de scuze ca va abordez intr-un mod sensibil si delicat , dar am ajuns mult sub limita suportabila din punct de vedere material , psihic si fizic . Va rog din inima , va implor sa-mi acordati in conditiile dvs un IMPRUMUT de 1.645 RON sau ORICE ALTA SUMA pe care dvs v-o puteti permite . Am mare nevoie de bani pentru tratament  medical recuperator pe baza de ceaiuri naturiste care efectiv costa o groaza de bani pentru a imi trata singurul rinichi pe care il mai am ( rinichiul drept , cel sanatos a fost si el afectat inca de la nasterea mea prin faptul ca si el este un pic rasucit , si pentru faptul ca a trebuit sa preia si functiile celui bolnav ) , analizelor medicale periodice si pentru a-mi plati cursul de analist programator . Cursul de analist programator costa 850 ron . Un ajutor de la dvs  sub orice forma doriti dvs va schimba total situatia mea dificila si dramatica de viata . In conformitate cu problema mea reala si dramatica , si cu profunda sinceritate va stau oricind la dispozitie cu toate detaliile si documentele care confirma situatia mea dificila si disperata .

PS. Oricind va stau la dispozitie cu orice detalii si documente despre mine la numarul de telefon 0749528747 ,  pe aceasta adresa de sanatateaamara@gmail.com  sau va pot trimite prin posta obisnuita copii ale tuturor documentelor mele”.

taguri, , ,

  Deschide discutia


   

 • Iustin a comentat...


  Am primit acelasi email (o forma mai completa) si imi amintesc de un cersetor care spunea: “Dati-mi si mie va rog 5 lei sau 500!”
  Evident ar fi dragut sa poti obtine in urma unui mass spam de 1.000 de ori cate 1.645 RON, nu?
  Ma asteptam de la un constructor macar la o greseala gramaticala sau virgula uitata, dar nu este cazul si in plus mesajul respecta regula de marketing AIDA.
  Avem un profesionist aici.


 •  

 • lila a comentat...


  Este foarte posibil. Varianta completa am primit-o si eu, impreuna cu un buletin medical si niste dovezi de plata la banca. Ce mi s-a parut mie suspect , pe langa lipsa greselilor gramaticale sau de ortografie, este transformarea din muncitor constructor in analist programator.Dar fiecare avem voie sa visam, nu?
  Din pacate, din cauza unor astfel de profesionisti, cei ce vor pierde vor fi oamenii obisnuiti, cu probleme grave, pe care nu-i va mai baga nimeni in seama.

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.