Atat la gradi cat si la scoala nu trece luna fara sa avem macar o invitatie la ziua unui coleg. Uneori avem timp sa umblam prin oras dupa cadouri, alteori nu. Haine cadou nu cumpar decat rar, cand oricum mergeam pentru haine si pentru noi. Ma tem ca nu se potrivesc, nu o sa le placa, etc. In general cumpar carti si jucarii. Dupa ultima experienta cu carti la Teora, cand am asteptat aiurea prin oras sa vina librarul la librarie, acum am comandat jucarii. Nu sunt cele mai ieftine de pe piata dar am gasit destule la pret decent, cel putin la categoria de varsta care ma interesa: 4 ani si 8 ani. Da, amandoi sunt invitati la zilele colegilor, si m-am bucurat sa fac o singura comanda.

Cand fac o comanda pe net cel mai mult ma ingrijoreaza livrarea. Dar a venit in mai putin de 24 de ore, ceea ce e chiar foarte bine.

Pentru 4 ani m-am oprit la Puzzle si nu m-am putut abtine sa nu-i iau si lui ANdrei unul. Puzzle si Puzzle Pentru cadou am mai luat si o Locomotiva Thomas , ca avem si noi si tare le place sa se joace cu ea.

Pentru 8 ani Jucarii stiintifice ma tentasera de la inceput, asa ca am luat Torsul uman. Si un set de margelute pentru realizat colierul preferat.

Si s-au mai adunat. Ba un puuzzle sa invatam literele, ba o plansa sa invatam sa le scriem, ba ceva muzical pentru verisorii mai mici  🙂

In final ditamai coletul 🙂

jucarii cadou

puzzle

puzzle litere

invata sa scrii

jocuri

In concluzie recomand!

P: Ajută-ţi copilul să fie cel mai bun din clasă. Vezi aici cum

Error thrown

Call to undefined function wp_related_posts()