Microbul contactat din maternitate i-a sfrijit mainile si picioarele. Nu se poate folosi de ele. Durerile de oase o chinuie ca pe un om care sufera de ani de zile de reumatism. Theodora insa nu are decat 2 ani si 10 luni. Pentru a se face bine are nevoie de o operatie urgenta in strainatate.

Costurile operatiei si spitalizarea pentru numai o saptamana in clinica din Viena costa mai mult de 12.000 de euro. Metoda pe care plasticianul o va folosi pentru a reface mana Theodorei consta in grefarea manutei pe abdomen, timp de 3 saptamani, printr-un lambou la distanta. Practic, se va lua o grefa de piele, de tesut, din zona inghinala si vreme de cateva saptamani mana va fi lipita de abdomen. Daca nu apar complicatii, dupa trei saptamani mana va fi eliberata. Suma totala de care este nevoie este de 30.000 de euro. Pentru cei care vor sa o ajute pe Theodora, la Raiffeisen Bank, Agentia Brancoveanu, pe numele tatalui, Aur Raducu-Mihai, s-au deschis urmatoarele conturi:

Cont Euro: RO21 RZBR 0000 0600 1128 5092
Cont RON: RO48 RZBR 0000 0600 0439 0040
Swift: RZBRROBU

Pentru mai multe informatii, parintii fetitei pot fi contactati la numarul de telefon: 0745-03.24.96.

Citeste povestea cutremuratoare a micutei!

taguri, ,

  Deschide discutia


   

 • Ajutor pentru un copil | Dan Dragomir: stiri online a comentat...


  […] folosi de ele. Durerile de oase o chinuie ca pe un om care sufera de ani de zile de reumatism. Theodora insa nu are decat 2 ani si 10 luni. Pentru a se face bine are nevoie de o operatie urgenta in […]


 •  

 • sminchy a comentat...


  Multumesc pentru preluare! Sper ca ai vazut la mine pe blog vestile despre Matei! 🙂 Iti multumesc si pentru ajutorul acordat atunci, pentru el! Numai bine!


 •  

 • lila a comentat...


  Nu ai de ce sa-mi multumesti. Toate povestile sunt cutremuratoare si sper ca fiecare sa incerce sa ajute atat cat poate. Sanatate multa si numai bine,la toata lumea 🙂

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.