Toata lumea vorbeste de trafic. Nici nu e greu de inteles,daca stai in Bucuresti. Doar daca te cheama Videanu nu intelegi ce se enerveaza toata lumea in oras. Sau daca esti un apropiat al acestui mare primar, mult laudat pe toate forumurile unde e liber la comentarii.

Aseara am stat 30 min pe o straduta, in spatele a doua masini de pompieri. Inaintam o lungime de masina la 15 min, pana am reusit sa ne intoarcem din drum si sa ocolim pe alte stradute inca nedescoperite de puhoiul de masini. Dar masinile de pompieri, or mai fi ajuns aseara la incendiu? Aveau girofarul pornit, evident degeaba, ca nu-i ajuta cu nimic in trafic pe pompieri. Noroc ca ploua si nu era vant, deci focul nu se putea extinde usor la cladirile din jur.

Se mai mira cineva ca 112 s-a blocat din cauza traficului? Doar daca nu circuli prin Bucuresti zilele astea nu poti intelege disperarea tuturor.

Nici cu trenul nu e prea usor, am vazut oameni blocati in tren cate 6 ore si mai mult in viscol si zapada. Deh, iarna nu-i ca vara.

Presimt ca anul acesta vom face sarbatorile in masina, blocati prin oras …

later edit: am uitat ce era mai important :aseara, la gadea, Videanu ne impartasea o idee mareata de-a lui- sa se dea amenzi celor ce merg singuri in masina. genial. genial 😀

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.