Tot romanul e obisnuit sa se uite la televizor de revelion.Asta e concluzia din ianuarie 2010 despre revelion. Toata lumea se plange de programul de revelion de anul acesta.

Pe vremea raposatului revelionul era singurul moment in care puteai si aveai ce sa vezi la televizor.Imi aduc aminte cu drag de revelioane cu Toma Caragiu, Anda Calugareanu, Stela Popescu, Arsinel, Amza Pelea. Cine ar putea sa le egaleze?Dupa cativa ani de la revolutie traditia s-a stins. Multi au incercat, s-au cheltuit fonduri si forte din plin, oamenii nu mai sunt multumiti. In momentul de fata publicul este foarte impartit. Foarte greu gasesc pe cineva care sa admita ca se uita la dansez pentru tine, Tociu si Palade sau alte staruri din aceeasi categorie. Dar in noaptea de revelion vroiam un program care sa ne placa tuturor. Cum ar fi fost posibil? De foarte mult timp nu mai urmaresc la televizor astfel de emisiuni, poate din perioadele de succes ale lui Teo.Eu as fi crezut ca apare si Andreea marin de revelion, sa ne mai faca surprize. Dar se tot spune ca emisiunile de divertisment sunt bazate pe manelisti. Cum ar fi putut sa nu fie de revelion? E petrecere la romani fara manea? Fiti sinceri. Atat de putine sunt petrecerile romanesti fara manele ca publicul tinta al televiziunilor nu poate sa-i ia in calcul.

La TV5 de ani de zile de revelion e spectacol de variete.Nu ma dau in vant dupa asa ceva, se mai uita copiii la numerele de circ:) Nu cred ca ar avea succes la noi, parca am si vazut la noi in zilele de dupa revelion, nu retin la ce televiziune.

Eu am avut un revelion foarte frumos, acasa, in familie. Am vazut ceva artificii in balcon, am butonat telecomanda doar sa gasesc cine transmite spectacolul din piata si pentru numaratoarea de la miezul noptii, ca sa stim cand sa desfacem sampania si sa ne aprindem si noi artificiile. Am avut muzica toata noaptea si a fost o atmosfera super, de sarbatoare. Si apoi, exista youtube, cum sa nu ai muzica ce-ti place?  Nici nu m-am gandit sa caut emisiuni la televizor in noaptea aia. Daca nu imi plac emisiunile astea tot anul de ce m-as astepta sa-mi placa mai mult de revelion?

Asa cum nu inteleg pe cei care nu au putut sa intre in noul an fara mesajul presedintelui. Si uitasem ca asa se procedeaza, pana nu am citit pe net. Imi amintesc cum mesajul lui Ceausescu de revelion nu putea fi evitat, chiar nu aveai cum sa schimbi, dar acum?

Evident, fiecare face alegerea sa. Sunt curioasa daca oamenii sunt optimisti si vor cauata cu aceeasi infrigurare programele de revelion de la anul. Credeti ca vor fi multumiti?

taguri,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.