Ajutati-l pe Catalin sa redevina un om normal. La 34 de ani sufera de o boala necrutatoare: atrofie musculara spinala.

<Împreună cu iubita lui a căutat metode de recuperare şi au aflat de tratamentul cu celule stem. A scris la clinica din China care face astfel de intervenţii şi a primit răspuns pozitiv. Trebuie să se programeze. Însă n-a avut curajul, deoarece nu are banii necesari, 26.900 USD. Apoi, dacă-şi permite şi operaţia pe măduvă, necesară, aceasta mai costă 4.750 USD. Are nevoie de bani de transport şi de cazare pentru el şi însoţitorul lui. Iar ca să facă programarea, în două săptămâni trebuie să plătească un avans de 20% din costul total. Şi el nu are decât 600 de euro de la un prieten. Atât.

“V-am scris pentru că mi-am dat seama că trebuie să lupt doar eu pentru mine. Cred în visul meu şi ştiu că se va materializa cu ajutorul lui Dumnezeu, iar Dumnezeu lucrează prin oameni. “> Jurnalul National

Speranţă

“Vă rog să mă ajutaţi să pot strânge măcar o parte din bani. Vă rog din suflet să-mi daţi o speranţă!” Cătălin are nevoie de peste 30 de mii de euro pentru o operaţie în China cu celule stem. Tânărul a decis să lupte de dragul iubitei sale pe care a întâlnit-o pe internet.
Pentru cei care doresc să-l ajute să-şi împlinească visul, Cătălin Dănăilă poate fi contactat la unul din numerele de telefon: 0236.31.58.32, 0730.51.34.80 sau pe adresa de e-mail: pasarea_eagle@yahoo.com.

Daca ai posibilitatea si vrei sa devii complicele nostru, mai jos ai cateva modalitati prin care poti face o donatie pentru a ne ajuta sa strangem suma necesara pentru tratamentul lui Catalin.

Orice suma este binevenita! Noi avem speranta ca exista destui oameni cu dare de mana si indeajuns de sufletisti incat sa ne ajute sa strangem suma de care are nevoie Catalin.

Daca nu ai posibilitatea sa il ajuti material pe Catalin, nu-i nimic, il poti ajuta in alt fel, trimite acesi mesaj cunoscutilor tai, poate printre ei se afla si oameni cu o situatie materiala mai buna.

 

Te rugam din suflet,

NU RAMANE INDIFERENT!

 

 

Donatiile se pot face in conturile deschise la BRD Galati sucursala Micro 39b pe numele Danaila Maria(mama lui Catalin)

 

Euro: RO29BRDE180SV26910201800
Lei: RO50BRDE180SV32041081800

 

Cod SWIFT BRDEROBU

si prin PayPal, aici.

http://www.save-catalin.info/index.php

taguri, , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.