Probabil toata lumea stie ca e sezonul reducerilor. Stirile de acest gen sunt peste tot in ziare sau la teve.

Foarte rar am reusit sa-mi cumpar ceva de calitate la reduceri. Probabil nu sunt pe faza niciodata. Oricum, nu prea am timp sa umblu prin magazine.

Aseara am fost in Auchan pentru cumparaturi uzuale. Cum stateam eu pe bancuta si asteptam pe cineva, in interiorul complexului Auchan, vad in fata mea un magazin cu haine de dama, dragute la prima vedere, DAV, si scria mare: REDUCERI DE 50% PANA PE 8.02.2008. Cum am nevoie de haine(proaspetele mamici stiu de ce) zic: de ce sa nu intru? Zis si facut. Ma uit la produse, cateva interesante. Preturile pe eticheta cam 80, 90 ron, fara nici o modificare care sa arate ca ar fi reduse. ma duc si intreb: Preturile afisate includ reducerea? Nu, primesc raspunsul. probez cate ceva, cer ajutor daca nu era masura mea, ce mai, sunt un fel de spaima vanzatoarelor. Oricine merge prin magazine, cel putin in Bucuresti, si cere ceva sa probeze si apoi cere altceva stie care e reactia vanzatoarei. Incerc sa n-o bag in seama, mai ales pentru ca, dupa cum spuneam, nu am timp de colindat prin magazine, si incerc sa gasesc ceva care sa-mi vina bine si sa-mi fie si necesar. Incerc sa nu vad ca Dan nu mai avea rabdare, ca de obicei 😀 , si imi sugera sa iau ceva ca sa plecam mai repede.

La final numai o fusta ma convinge ca imi trebuie si imi vine bine. Pretul afisat 89.9 ron. Vanzatoare imi spune : costa 90 ron. Evident, nedumerita, intreb: si reducerea? Fusta asta nu are reducere. 😀 😀 😀

Evident ca ma enervez, nu de pretul produsului, ci de pacaleala pe care am incasat-o. Cumpar totusi fusta, pentru ca imi placea, desi pe urma am regretat ca am cumparat-o, nu datorita produsului in sine, ci datorita sentimentului neplacut ca m-am pacalit. Probabil eu sunt de vina, dar eram suficient de obosita sa nu ma iau la cearta cu vanzatoarea.

Si totusi vanzatoarea m-a inselat pe fata, nu?

www.davdesign.ro scrie pe punga in care mi-a ambalat fusta.

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.