Marturisesc ca ma uit la tv la stiri, dimineata si seara. Se mai intampla insa ca televizorul sa ramana deschis, fara sonor, si, din cand in cand, mai surprind cate o secventa. Si, pentru ca ma uit la matinalul de pe pro, cum s-o fi chemand, in general ramane deschis pe pro tv. Intr-o vreme era o emisiune de gatit, foarte haiosa. Tin minte ca intr-o zi m-am hotarat sa urmaresc emisiunea, sa invat niste retete noi. N-am putut sa aflu nici o reteta cap coada, asa ca m-am lasat pagubasa.

Alteori, daca reusesc sa-l prind pe scriitorul de serviciu ma mobilizez si ma ridic sa inchid televizorul. Asta ca sa nu mai aud cum debiteaza despre experientele sau fanteziile sexuale ale mai stiu eu cui.

Am observat ca Pro tv mai da si filme  dimineata. Nedumerirea mea este cum sa dai filme si martisi miercuri acelasi film la aceeiasi ora?Si e a doua oara cand ma prind ca filmul de ieri e si azi dar la aceiasi ora. Nu stiu de ce, eu credeam ca doar la seriale ora e aceeiasi la reluari. Dar ce stiu eu despre programe tv? Numic, probabil ma gandesc cum mi-ar placea mie sa fie.

Asta mai vad atunci cand rezist cu televizorul deschis pana la stirile de pranz, cand imi fac imediat curaj sainchid pentru a scapa de ororile prezentate cu lux de amanunte in fiecare zi.

Ia sa caut mai bine ceva la radio 🙂

taguri, , , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.