Frumoasa invitatie am primit zilele trecute:

Va invitam, miercuri dupa-amiaza, la o experienta senzoriala unica oferita de ciocolata Kandia. Va propunem sa intram intr-un labirint al simturilor, unde veti experimenta efectele ciocolatei la nivel senzorial si la intensitati maxime.

Cum sa nu te incante o asemenea invitatie? 🙂 Asa ca mi-am eliberat programul si m-am prezentat la locul cu pricina si am intrat in labirint.

Sigur ca aromele m-au ametit invaluit de cum am intrat, iar masajul cu crema cu ciocolata peruviana m-a ajutat sa simt ciocolata cu toti porii. Deja ma simteam la spa, undeva departe..

A trebuit sa revin pe pamant si sa ma lupt cu diferite sortimente de ciocolata in diferite variante de prajituri. Gust de primul sarut, gust de rasarit de soare, gust de fluturi in stomac.. cum sa te mai poti gandi la altceva decat relaxare, vacanta, rasfat..

Dupa atatea lupte (cu constiinta care imi amintea ca trebuie sa ma opresc, ca ma asteapta cantarul acasa) am aflat noutatile legate de relansarea gamei de ciocolata Kandia.

E greu sa trec in revista toate informatiile, dar tot am retinut cate ceva: un nou tip de cacao, cu un buchet bogta de arome, cantitate mare de cacao si textura fina ce o face sa se topeasca treptat, forma noii tablete cu alveole mai mici pentru a accentua placerea gustului, reteta noua si o mare varietate de sortimente.

Recunosc ca de obicei nu mananc ciocolata cu crema, iar favorita mea e  dark cu diferite procente de cacao. Pentru cei ce considera ca dark e prea amara Kandia a adus Kandia 45% cacao, asa ca nu mai aveti nici o scuza sa evitati Dark.  Am avut o surpriza foarte placuta cu Rasberry &Meringue Milk Chololate dar si cu Yoghurt&Sour Cherry Milk Chocolate, pe care nu le-as fi incercat, in mod obisnuit, pentru ca am ignorat de ceva vreme ciocolata cu lapte. Favorita copiilor a fost cea cu frisca si biscuiti. Evident ca ciocolata cu trufe e in top, iar preferinta mea pentru dark se mentine neschimbata. Doar ca uneori, daca mai uiti de cantar, te poti rasfata cu ceva diferit.

Topicioasa, onctuasa, gust intens de cacao – cam astea au fost cuvintele care mi-au ramas in minte dupa seara asta.

Intr-adevar am avut parte de un regal al simturilor, singurul regret a fost ca s-a terminat 🙂 Mi-am reamintit cat de bine e sa ai grija si de simturile tale si o sa ma ocup mai des de ele (chiar simt nevoia odata cu venirea primaverii 🙂

Multumesc Bianca de la McCann pentru experienta!

 

 

taguri, , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.