Nu sunt o buna “gospodina”. La capitolul pete, de exemplu, sunt total antitalent. Mai ales de cand am copii insa problemele cu petele s-au inmultit si am incercat o gramada de solutii de pe piata. De cele mai multe ori petele au castigat lupta si hainele respective au devenit haine de casa, de joaca, de tavalit la nisip.
De cand avem scolarita in casa cu uniforma insa problema este si mai stringenta. Pixul, de exemplu, iese daca inmoi tesatura in spirt pentru o vreme, si apoi freci bine. Carioca nu am reusit niciodata sa-i diminuez macar culoarea, pe haine. Stiloul in schimb, iese foarte foarte greu, dupa ce epuizez cam tot: si Ace, si Ariel Prfesional, si/sau Vanish. Totusi nu petele de cernela sunt principala mea problema, ci petele de acuarela. Ei bine pe astea nu am reusit sa le scot in ruptul capului de pe bluze albe de bumbac.Din 5 camasi albe cu care a inceput scoala acum aproape 2 luni 2 mai sunt acceptabile(au pete foarte mici si nu foarte vizibile, evidente pete de acuarela). Restul arata ca panza pictorului, desi si-au facut veacul stand in Ace, Ariel Profesional si Vanish. Singura recomandare pe care inca nu am incercat-o a fost un soi de Nufarul, pe care inca nu l-am gasit in magazin.
Aveti vreo solutie care a functionat in vreun caz?

  3 Comentarii


   

 • Crisia a comentat...


  Din pacate acuarela iese asa cum stii si tu: numai cu foarfeca. Stiu de la mamica in lupta cu aceeasi problema. In final a invatat si Andreea ca pierde bluze frumoase patandu-le si e mai atenta. Cat de cat.


 •  

 • lila a comentat...


  Mda, din pacate. Sunt cam incapatanata desi cred ca inainte sa iasa pata se va rupe tesatura de la atata ACE .
  O sa invete si Mara sa fie mai atenta, dar si eu cand am incercat sa pictez ceva cu ea m-am trezit manjita toata. Oricum, e drept, are mai multa grija ca la inceput.


 •  

 • Dana a comentat...


  Petele de cerneala se scot cu PIC de la Pelican

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.