Am citit reteta intr-o carte a Mariei Treben si nu ratez nici o primavara in care sa nu pregatesc acest milkshake. E plin de vitamine, o portie buna de energie si se prepara destul de usor, totul e sa cureti si sa speli urzicile.
Pentru o portie sunt suficiente cateva urzici- o mana- spalate si scurse de apa, o banana si 250 ml lapte rece. Cantitatile si proportiile pot varia dupa gustul fiecaruia, pentru a indulci mai adaugam banana, un gust mai aspru se obtine cu mai multe urzici. Se mixeaza si se serveste imediat.
Sa aveti pofta!
3 Comentarii
FLORY a comentat...
Ce idee minunata,am sa incerc si eu!
Pasta de leurda | Bistro Lila a comentat...
[…] ce mi-am facut curaj sa mananc beau urzici crude, iata ca acum am pus in mixer leurda si, pentru ca nu mi-o imaginez cu lapte, am adaugat naut […]
liladoarea a comentat...
Multumesc! Sper sa va placa!