Am citit reteta  intr-o carte a Mariei Treben si nu ratez nici o primavara in care sa nu pregatesc acest milkshake. E plin de vitamine, o portie buna de energie si se prepara destul de usor, totul e sa cureti si sa speli urzicile.

Pentru o portie sunt suficiente cateva urzici- o mana- spalate si scurse de apa, o banana si 250 ml lapte rece. Cantitatile si proportiile pot varia dupa gustul fiecaruia, pentru a indulci mai adaugam banana, un gust mai aspru se obtine cu mai multe urzici. Se mixeaza si se serveste imediat.

Sa aveti pofta!

 

taguri, , , ,

    3 Comentarii


     

  • FLORY a comentat...


    Ce idee minunata,am sa incerc si eu!


  •  

  • Pasta de leurda | Bistro Lila a comentat...


    […] ce mi-am facut curaj sa mananc beau urzici crude, iata ca acum am pus in mixer leurda si, pentru ca nu mi-o imaginez cu lapte, am adaugat naut […]


  •  

  • liladoarea a comentat...


    Multumesc! Sper sa va placa!

Leave a Reply









Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.