Ce am inteles eu citind aici pareri “avizate” de pe net :)) Oamenii nu au nimic impotriva profesoarei care si-a sheruit pe dc++ filme intime personale, ca doar era cu sotu’, nu cu altcineva. Cei mai multi care si-au dat cu parerea cred ca i s-a facut o nedreptate ca a fost scoasa din invatamant si cred ca ar trebui date in judecata televiziunile, ca nu i-au platit drepturi de autor. Asta ca un fel de razbunare ca nu a difuzat filmele pe bani, sau cum?

taguri, , ,

  Deschide discutia


   

 • idaho a comentat...


  Pai as spune ca e simplu, ea trebuie sa le predea o materie elevilor, ce face in propriul alcov nu e treaba romanilor. Iar faptul ca televiziunile au sarit ca ulii pe ea ar trebui sa fie pedepsit. Gandeste-te ca tie ti s-ar intampla asa, cum ai privi problema in situatia in care tu ai fi “profesoara din Zalau”?


 •  

 • lila a comentat...


  problema e foarte grava.Din pacate ce autoritate mai poti avea la clasa dupa ce un astfel de film e public?
  Toata lumea e deranjata de aparitia la televizor, insa, inainte de asta, filmul a fost public pe net, deci tot public.Evident, nu apar televiziunile care au difuzat filmul, dimpotriva, insa elevii vazusera filmul dinainte sa apara la televizor.
  Greseala profesoarei este ca nu a avut grija ca filmul personal sa ramana personal. Se punea problema ca fie l-a sheruit cand descarca de pe dc++ fie i-a fost “furat” cand a dus laptopul la reparat. Daca intradevar i-a fost furat ii putea da imediat in judecata.
  Legile ar trebui respectate, chiar daca respectul fata de lege in Romania e zero. Statutul cadrului didactic e cel care ar trebui sa dicteze, consiliul profesoral si asa mai departe. Noi insa facem “procesul” public si singurele comentarii acceptate de public sunt de genul ” ce buna e ” si ce scheme stie”. Scuza-ma ca nu doresc sa-i predea la clasa fiicei mele.
  Daca tu ai fi in locul “profesoarei din Zalau” cum ai raspunde la clasa copiilor care iti vor cere detalii despre filmul respectiv? in franceaza, ca inteleg ca e profesoara de franceza.

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.