Peste 3000 de cărţi de specialitate în agricultură au fost arse la comanda fostului şef al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Atanasă Nistor, actual angajat al Consiliului Judeţean Suceava.

Contactat telefonic, Atanasă Nistor a declarat că respectivele cărţi erau abandonate în clădirea Casei Agronomului din Fălticeni.

El a precizat că în condiţiile în care clădirea era proprietatea Consiliului Judeţean, a trimis câţiva angajaţi pentru a face curăţenie.

„Aceştia nu au găsit pe nimeni acolo care să păzească acele cărţi, sau ce hârtii mai erau pe acolo. Erau abandonate şi nu aveau nici un stăpân. Mai mult, am înţeles că acele cărţi nu aveau valoare de inventar”, spune Nistor.

Cititi tot articolul! 

  3 Comentarii


   

 • Sheela a comentat...


  In ce Rumanie traim,noua nu ne prea pasa,cin’sa mai ceteasca acuma cand tata lumea are ienternet?
  Dar si tara ne vrea prosti,traiasca Rumania Socialista. 🙁


 •  

 • lila a comentat...


  3000 de carti sa fie considerate gunoi – pare incredibil dar celor care ne conduc, intr-un fel sau altul, li se pare banal. macar de n-ar fi fost de valoare, desi ma indoiesc, tot puteau fi reciclate. Salvau cativa copaci, cu siguranta.


 •  

 • Sheela a comentat...


  Solutiile rapide si ineficiente la indemana oricui,de ce sa fim practici cand putem sa ne spalam pe maini in 5 minute fara a mai apuca sa respiram din greu?
  Vivat democratia si actiiunile ei inaltatoare

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.