Citeam deunazi pe un site de femei sfaturi despre cum sa fii mai buna in ochii tuturor in 2010. Nu ca ar fi ceva inovator, toate revistele si site-urile pentru femei abunda in asa ceva. La tot pasul gasesti idei de genul – da-o naibii de criza, cumpara cat mai mult daca vrei sa “fii mai buna” in ochii tuturor. Da-le cu tifla tuturor amaratilor care, cel putin in cest an, vor fi din ce in ce mai multi. Te deprima cand vezi oameni ingrijorati de ziua de maine? Ia-ti un parfum nou, iti ajuta starea de spirit. Vezi oameni ramasi pe drumuri sau care cu greu isi mai pot intretine copiii? Fa-ti un abonament higt-class la spa. Poate exagerez putin dar cu greu imi pot depasi greata care ma cuprinde cand citesc astfel de sfaturi. Asta te face mai buna? Mai buna la ce?

E recunoscut ca shoppingul poate sa te relaxeze, dar de aici si pana la a deveni mai buna e cale lunga de batut. Sigur ca e important sa te ingrijesti, dar asta nu te face in nici un caz mai buna.

Ce-ar fi sa mai punem mana pe o carte, sa ne plimbam sau sa incercam sa facem ceva si pentru altcineva decat pentru propria persoana?

Imi doresc sa nu am vreodata astfel de teluri in viata. Deh, cum era vorba aceea – sa ai grija ce-ti doresti? 🙂

taguri,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.