Evident, un numar mare de persoane vor spune: ” exista, atata vreme cat persoana inselata nu stie nimic”. Stiu, auzi la tot pasul: te plictisesti, rutina nu iarta, vreau ceva mai bun, merit mai mult, ce nu se stie nu face rau, nu ma mai intelege, nu suntem construiti genetic pentru fidelitate, bla bla. Atunci de unde nebunia asta cu nuntile – vreau rochia cea mai alba- albul pur, juramintele cele mai fierbinti, spectacolul cat mai mare, cat mai multi oameni sa ne fie martori la sfanta unire. Ne poate ajuta ceva din toate astea? L-a ajutat pe Mandruta cu ceva nunta lui senzationala la inaltime, in zbor? L-a ajutat cu ceva ingamfarea cu care dadea el sfaturi despre cuplu si educatia copiilor altei vedete care-si traieste viata privata prin reviste?

Nu e Mandruta un caz reprezentativ pentru relatii de cuplu. E doar cel mai recent scandal. Iar scuzele lui au fost atat de jenante si au facut mare trafic pe net. Oricum, scuzele nu aveau cum sa fie altfel decat jalnice, chiar penibile.

Revenind la intrebarea din titlu, chiar exista fidelitate in general sau doar pana la un anumit moment? Mai sunt doar “dinozauri” cei ce cred in fidelitate? Sunt ei doar persoane care n-au aflat inca sau carora inca nu li s-a intamplat, dar inainte in poveste mult mai este?

Ma intreb si eu, ca prostu: exista sau nu? Pana cand? 🙂

Later edit: Am uitat “scolarii”. Ei vor spune, clasic, “daca esti urata/urat esti fidela/fidel” 😀 . Mai vorbim peste ceva vreme 🙂

taguri, , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.