De astazi si pana pe 20 decembrie, Asociatia Provita Bucuresti va invita sa participati la campania de donatii de Craciun.

In acest an, pe langa ajutorarea, deja traditionala, a copiilor aflati in asistenta Asociatiei Provita la Valea Plopului si Valea Screzii, vom incerca sa sprijinim si doua familii cu situatii exceptional de grele, care nu au nici un alt ajutor.

Am analizat si verificat numeroasele solicitari primite si am decis sa sprijinim anul acesta familia Stan din Mioveni, Arges (doi copii, unul cu handicap foarte grav, un singur salariat in familie) si familia Medesan din Medias, Sibiu (o mama singura cu 6 copii din care 2 foarte bolnavi).

Intrucat nevoile celor mentionati sunt specifice (medicamente si tratament medical de specialitate, adica bani), asteptam donatiile voastre exclusiv in bani, astfel:

– in contul nostru nr. RO81 RZBR 0000 0600 0722 9024 deschis la Raiffeisen Bank Bucuresti pe numele Asociatiei Provita Bucuresti
– direct in numerar, la sediul nostru, contra chitanta fiscala.

Data limita este 20 decembrie 2007. Pe 21 decembrie, suma stransa va fi impartita egal si trimisa prin transfer bancar celor 3 beneficiari de anul acesta.

Va multumim, va asteptam si promitem sa va tinem la curent cu desfasurarea proiectului.

PS: Dati mesajul mai departe celor care ar putea fi interesati.

Bogdan I. Stanciu
presedinte, Provita Bucuresti
0728 673 673

—-
Asociatia “Pro-Vita – pentru nascuti si nenascuti”, Bucuresti
web: www.provitabucurest i.ro
email: provitabucuresti@ yahoo.com
Prezentare: www.provitabucurest i.ro/Miracolul- vietii.pps
tel. (+40) 728 673 673
fax (+40) 31 815 27 80
OP 1 – CP 410

____________ _________ ________

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.