De ceva vreme circul cu ratb-ul. Era chiar amuzant cu tramvaiul, pana cand l-au scos ca sa schimbe sinele. In locul lui s-a introdus un autobuz. Toate bune si frumoase pana acum, nu ma plang. Nu prind ore foarte aglomerate, ajung mai repede acum, totul ok.
Ieri insa am prins un sofer de raliu. Gonea cu o placere nebuna. Ne unduiam ca trestiile in disperarea de a ne tine de bara. La putin timp dupa ce plecam din statie vedem (noi pasagerii care eram cat de cat in fata) un pieton care traversa. Nu avea cum sa nu-l vada si soferul. Va inchipuiti ca a incetinit macar o idee? Nici gand. L-am ratat la mustata, ca sa zic asa. Ne revenim cat de cat din soc, controlori, discutii, uitam subiectul. Cand sa faca dreapta in intersectie si sa cobor deodata dau poc cu capul in geam si vad in fata cum zboara o chestie cam rotunda.Incerc sa ma dezmeticesc si vad un motociclist socat si el de impact. E intreg, il vad ca merge. Initial prin fata autobuzului credeam ca zboara un cap/mana. Reusesc sa cobor si respir adanc pana imi revin cat de cat. Nu era cine stie ce lovitura, dar m-am speriat ingrozitor….
Soferul coboara si urla la motociclistul socat ca si mine. Evident, motociclistul nu trebuia sa circule in dreapta autobuzului, nu avea cum sa vada daca asta semnalizeaza dreapta. Habar n-am daca a semnalizat, dar nu avea cum sa vada. Nu ca soferul de autobuz ar fi fost foarte ok.
Am scapat usor cu totii ieri. Astazi vom avea acelasi noroc? Pana cand?

taguri, , ,

    Deschide discutia


     

  • vlad a comentat...


    Salut!!! Sunt Vlad de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur,felicitari pentru blog chiar este frumos,incep sa il citesc cu drag, noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol, noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne promovezi adica sa ne sustii cu acest proiect de radio, si ne gandim sa iti luam un interviu, adica vrem sa luam interviu la multi bloggeri, sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi vrem sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu,Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com sa vorbim mai schimbam o vorba,o ideie etc si suntem alaturi de tine si la bine si la rau iti multumesc pentru timpul acordat, vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.Respect!Cu stima Vlad! O Zi Buna!Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie) Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie!

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.