Oricat te-ai stradui n-ai cum sa stai departe de febra cumparaturilor din aceasta perioada. Poti sa faci liste dinainte, dar cat de devreme puteai sa cumperi cadourile de Craciun? Mai ales pentru copii, care mai modifica scrisoarea de mos poate chiar in ultima clipa. Cu atatia copiii pe lista n-am cum sa nu pun si carti pentru sacul mosului, iar editurile se intrec in perioada asta in reduceri si oferte.

Sigur ca prefer magazinele online chiar daca nu economisesc foarte mult timp, pentru ca imi ia destul timp sa aleg din ofertele lor. Dar cea mai mare dezamagire e cand te hotarasti, faci o lista consistenta, completezi toate datele ca la politie, si ti se spune ca vei fi contactat etc etc. Stai linistit, ti-ai completat lista de cadouri, dar intr-un tarziu iti amintesti ca ai cerut chiar curier rapid si ai fost dispus sa platesti pentru asta insa vestile lipsesc cu desavarsire. Cauti un contact, destul de greu de ales din lista generoasa de contacte de pe site-ul editurii (da, de o editura pentru copii e vorba), intrebi si astepti raspuns. Nu pot sa spun ca n-am primit raspuns, am primit o redirectionare a mesajului. Suficient, nu? Atata tot. Inca unul din motivele pentru care nu te poti baza pe cumparaturile online, inca sunt la noroc. Iar despre plata in avans online numai de bine – chiar nu sunt dispusa sa platesc produse pe care e posibil sa nu le primesc. Si nu e vorba de magazine fantoma, e vorba de site-ul editurii. Pot sa inteleg ca au avut o oferta care le-a adus multe comenzi, admitem ca s-a pierdut comanda mea, dar nici nu te mai obosesti sa raspunzi?

Nu vreau sa generalizez, sunt magazine online pe care ma bazez de fiecare data, care livreaza ce au promis si te tin la curent cu ce se intampla. Tocmai am facut 2 comenzi la 2 magazine nou descoperite si astept sa vad ce se intampla.

Aveti recomandari de magazine online de incredere? Eu de la emag.ro sau elefant.ro am primit intotdeauna la timp, fara probleme.

 

Later edit: am primit rapid comanda si de la rechizitelemele.net si de la furnissa.ro , deci le recomand!

taguri, , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.