Ciupercute albe( champignon) se curata de pielita si se aseaza, intr-un strat sau doua, intr-o cratita/tava unsa cu ulei de masline.
Se adauga un praf de cimbru, dupa gust, un strop de ulei de masline si cascaval ras. Se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor.
E gata in aprox 20 min.
Foarte bun! 😉
5 Comentarii
Sheela a comentat...
Am incercat si e intr-adevar foarte bun,multumesc 🙂
lila a comentat...
ma bucur ca ti-a placut 🙂
boyarul a comentat...
Mi-ai dat ceva idei.
PS: Lichidul galben e uleiul de masline ???
& BTW: banuiesc ca nu ai folosit ulei extravirgin.
lila a comentat...
o sa pun si o poza cu sticla de ulei, daca e nevoie.
boyarul a comentat...
Nu, nu e nevoie. Toti stim cum arata uleiul… de masline.