Asa cum promiteam la Bilantul responsabilitatii sociale pe 2008 sustin si incurajez, atat cat pot, companiile care se implica in responsabilizare sociala. Astazi vorbesc despre reciclare Buy back.

Multa lume stie probabil deja ca tot mai multe companii iti acorda o suma de bani, sub forma de reducere de pret la achizitionarea unui produs electrocasnic, daca te prezinti cu un aparat electrocasnic uzat. Asa mi-am cumparat televizorul in decembrie, un LCD Samsung. M-am dus cu televizorul vechi, care tocmai se stricase, si am primit 15% reducere din pretul LCD-ului.

Astazi am vazut in oferta de Carrefour oferta Buy Back la Arctic (e drept ca vazusem si ceva pe net – 150 lei pentru un aparat electrocasnic uzat), Indesit, Hotpoint Ariston (250 lei sau 15% pentru orice produs electronic uzat) si chiar OKPanasonic (15% pentru orice LCD sau plasma in schimbul unui televizor sau monitor uzat). Gasiti detalii la Carrefour sau pe site-ul lor, daca va intereseaza.

Mai ales in perioada de criza toate companiile ar trebui sa incurajeze reciclarea. Cu siguranta vand mai mult, poate chiar scapa de faliment cu asta.

O sa mai scriu si de alte firme, daca o sa aflu ca aplica metoda asta.

taguri, , , , , , , , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.