Saptamana trecuta am iesit cu copiii la pizza, de 1 iunie, in Centrul Vechi.. Comandam pizza si inghetata. Nu mare ne fu mirarea cand primim foarte repede dupa ce facem comanda.. inghetata. Si cu pizza ce facem? intreb. Raspunsul: ”eu ma ocup de inghetata, de restul se ocupa colegul. Trebuia sa-mi spuneti ca aveti si pizza! Eu v-o duc la frigider dar sa stiti ca se topeste, nu va mai arata la fel!” Si sigur ca s-a topit, ca doar nici pizza nu a venit prea repede si nici noi nu eram la concursul de mancat rapid.
Ieri primiram cafeaua inaintea mancarii, si nici nu mai stiu de cate ori am patit asta. ”V-o aduc mai tarziu”, se scuza rapid. Ideea nu e ca ma deranjeaza pe masa, dar mie imi place cafeaua fierbinte, chiar daca nu face bine la riduri, si dupa masa, nu inainte.
Si totusi comanda memorabila pentru mine ramane cea de ciocolata calda, la terasa pe Unirii (slava Domnului ca s-a desfiintat!): am primit o cana de apa calda, un pliculet de cioco si o lingurita. Noroc ca n-am cerut de mancare, parca vad cum imi dadeau cutitul sa curat cartofii..

taguri, , , ,

  2 Comentarii


   

 • Loredana a comentat...


  Aaa, la asemenea lista nu ma pot abtine si adaug si eu una: ies cu inca 2 prietene tot asa la o cafenea. Ele nu mancasera de dimineata asa ca au comandat ceva de mancare – sandvisuri. Eu mancasem, asa ca pe langa un suc am zis sa iau totusi ceva si am ales inghetata.

  Am uitat sa zic ca doresc sa vina in acelasi timp – asa ca a mea inghetata soseste relativ rapid. Zic: hai ca astept putin, poate soseste si mancarea prietenelor Da’ de unde! Incepe sa se topeasca inghetata mea – asa ca normal ma apuc sa mananc!

  La ultimul meu dumicat soseste mandra don’soara si cu sandvisurile prietenelor – dar se grabeste sa imi ia paharul de inghetata si sa ma intrebe daca mai vreau ceva…


 •  

 • lila a comentat...


  Nu mai zic ca nu-mi terminasem cafeaua si hop da sa o ia, dupa care-si aduce aminte si intreaba – nu-i asa ca pot sa o iau..

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.