Andrei la 11 luniDoamne ce trece timpul! In cateva zile facem 11 luni. Progresele la aceasta varsta sunt mari de la o zi la alta.

In privinta mancarii deja mananca aproximativ aceeasi mancare cu restul familiei 🙂 .Nu ii dau dulciuri, mezeluri, alimente piperate sau neprelucrate termic, in rest cam orice mananca si el cu placere. La cele mai multe feluri de mancare nu mai are nevoie de perioada de acomodare cu un aliment, in general mananca de la prima degustare 🙂 Are deja 6 dintisori mari.

Ii face placere sa bea din pahar, uneori mi se pare ca bea nu de sete ci de placerea paharului, oricum e bine ca am scapat de calvarul bautului cu lingurita, de mai bine de 3 saptamani cred.

In privinta dispozitiei, vesel a fost de la inceput.Evident, cand il nemultumeste ceva, tipetele sunt destul de ascutite, dar rezolvam destul de repede 😀

Vrea sa o imite cat mai mult pe Mara, vrea toate jucariile ei, nu mai rupe cartile si se joaca cu ele cu placere.

Sta mai bine in picioare, deocamdata nu singur, dar se ridica singur mult mai usor si in fundulet, si in picioare daca are de ce sa se tina. Tipa de bucurie cand reuseste sa stea in picioare, ii place sa auda muzica si se bataie de zor in ritm :d.

In privinta limbajului progresele nu sunt foarte mari in ultima vreme. Suntem tot la ma-ma-ma-ma, ta-ta-ta-ta, ba-ba-ba-ba, da-da-da-da, na-na-na-na .

Inca se mai trezeste noaptea, dar adoarme repede la loc, doarme si ziua, cam 1ora si jumatete-doua, uneori in 2 reprize, alteori doar intr-o repriza, depinde si de evenimentele de prin casa.

Ne apropriem cu viteza de vaccinul de la 1 an, ocazie cu care ne ia si nasica motul :d