noom

 

Una din aplicatiile pe care le folosesc pe telefon este Noom, o aplicatie foarte utila care ma ajuta in lupta cu kilogramele. Cu ce ma ajuta? In primul rand ma pune sa tin un jurnal, sa trec acolo tot ce mananc si-mi calculeaza imediat caloriile si ma anunta ce si unde sa mai schimb, la ce sa renunt. De asemeni ma ajuta sa nu mai uit de cele 3 mese principale si 2 gustari, imediat primesc notificare ca e timpul sa mananc. Imi pare rau ca nu trimite si notificari sa beau apa, mai mereu uit sa beau apa.

Are si pedometru care masoara automat pasii, nu e nevoie sa-l deschid de fiecare data, si consuma mai putin din bateria telefonului decat alte aplicatii (walk mate, de ex). ma incurajeaza sa-mi trec si alte exercitii fizice pe care le fac si-mi arata cate calorii consum in functie de exercitiu si timp.

In fiecare zi imi trimite 2 articole cu sfaturi utile pentru slabit, e drept ca pe unele le stiam deja, dar nu strica sa mi le reamintesc, pentru ca am informatii despre slabit dar nu prea le pun in practica. De la sfaturi pentru reducerea portiilor la tipuri de exercitii utile pentru inima sau fesieri.

Nu stiu cat de exacte sunt calculele, nici nu ma intereseaza o cifre exacta nici la calorii, nici la exercitii, pentru mine e important ca ma ajuta cu programul, ma trage de maneca sa nu renunt si sper sa reusesc de data asta.

Folositi aplicatii pentru slabit sau pentru o viata sanatoasa? ce recomandati?

taguri, ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.