Microbul contactat din maternitate i-a sfrijit mainile si picioarele. Nu se poate folosi de ele. Durerile de oase o chinuie ca pe un om care sufera de ani de zile de reumatism. Theodora insa nu are decat 2 ani si 10 luni. Pentru a se face bine are nevoie de o operatie urgenta in strainatate.
Citește continuarea »

Urmeaza un weekend de poveste pentru Mara si pentru mine, pe langa ea (Andrei e inca prea mic si nu are rabdare atata timp) : sambata mergem la Vrajitorul din OZ si duminica la Fabrica de povesti a printesei Omidee
Citește continuarea »

Cel mai bine contabiliez trecerea timpului privind copiii. Banal, pentru cea mai multa lume 🙂 Nu mi-am imaginat nicioadata pe vremea in care nu aveam copii ca o sa ma emotionez atat de usor din pricina copiilor. Dar sa revenim la subiect: Mara a implinit deja 6 ani. Evident, prima grija e sa ne inscriem la scoala.
Citește continuarea »

Iata si stiri pozitive, incredibile chiar: un bibliobuz distribuie in judetul Cluj carti , jocuri, filme, harti la cititorii inregistrati la biblioteca (332 numai in comuna Taga). Nici nu stiu ce e mai incredibil, ca exista un astfel de bibliobuz super dotat in Romania zilelor noastre sau ca se inghesuie cititori de toate varstele sa imrpumute carti aduse chiar acasa?

Oricum e bine. Poate totusi avem o sansa!

Greu de raspuns la intrebarile celor de la responsabilitatesociala.ro , ca si anul trecut. Apreciez foarte mult companiile care se implica social, in continuare sunt destul de putine sau nu sunt si vocale. In afara de campaniile Vodafone, Samsung (pentru protejarea mediului),Orange, Cosmote, Petrom, foarte vag am mai auzit de altele.
Citește continuarea »

Ce ma distrau oamenii/parintii care imi spuneau: sunt probleme in manualele scolare(clasele primare) pe care nu stiu sa le rezolv eu, adult. Mi se parea o exagerare. Iata ca m-a ajuns problema si pe mine, chiar dinainte de clasa intai.
Incercati sa rezolvati exercitiul de mai jos, U-ma, U-mu, adaugand o litera in locul liniutei, sa obtineti un nume de fata, apoi de baiat. Adaugati si la Mau :)) chiar daca nu mai are liniuta.


Citește continuarea »

Iata ca mi-am facut curaj si am reusit primul tort locomotiva. Chiar daca nu e asa colorat ca cel de la care m-am inspirat ne-am bucurat de el, si copiii si adulti deopotriva 🙂


Citește continuarea »

Cei de la deliceu.ro organizeaza joi, 26 februarie 2009, un concert caritabil pentru Catalina Andreea Matei. Spectacolul va avea loc incepand cu ora 20:00, in club The Silver Church (fostul club Preoteasa).

Catalina are nevoie de inca 26.000 euro pentru operatia la cap, la Hanovra, la care este programata! Haideti sa o ajutam!

Vor canta Timpuri Noi, Suie Paparude, Evo, Eastarea, FunAttic si Made in Romania. Pretul unui bilet este de minim 20 de lei (adica oamenii primesc si mai mult de la cei darnici 🙂 ).

De unde puteti lua bilete? Pai puteti trimite un mail pe mihai@deliceu.ro sau puteti merge direct la liceul Lazar. Daca esti licean, poate ai noroc si vin ei la tine in liceu. Daca nu, il mai poti suna si pe domnul Paul de la club – 0721280259.

Daca nu esti din Bucuresti sau nu reusesti sa ajungi la concert, poti sa faci o donatie, cat de mica, chiar si mai mica decat un bilet la spectacol (orice suma conteaza!) intr-unul dintre conturile:

BRD BANK – Sucursala TRIUMF

LEI: RO12BRDE 445SV 30765404450
EURO: RO51 BRDE 445SV 30765594450
COD SWIFT: BRDEROBU
Adresa Bancii: Bdul Ion Mihalache nr.45, Sector 1, 011173, Bucuresti
Titular: Catalina Andreea Matei

Reteta este din revista Metro 😉 Prajitura e delicioasa, de efect, am facut deocamdata jumatate, maine revin cu creme brulee 🙂

Pentru prajitura am folosit, pentru 8 portii: 1oo g unt, 120 g zahar pudra, 2 oua, 120 g faina, jumatate de plic de praf de copt si o portocala mare (sucul ei). De asemeni sunt foarte importante formele de briose (mai marisoare).
Citește continuarea »

Reteta e de aici, eu am modificat cate ceva 🙂
Citește continuarea »